Actualitate

Pompierii, puşi pe DRUMURI de un fost DEŢINUT - VIDEO

Un bărbat şi-a pus capăt zilelor aruncându-se în râul Someş! Aşa suna un apel făcut aseară către serviciul de urgenţă 112. După ore de căutării, pompierii şi-au dat seama că este vorba despre o alarmă falsă, iar cel care le-a făcut gluma s-a ales cu o amendă de 500 lei.

sursa foto: dejeanul.ro sursa foto: dejeanul.ro

Pompierii şi echipajele de prim-ajutor din judeţul Maramureş au fost în alertă aseară, în urma unui apel la 112 care anunţa că în apele râului Someş, în zona unei balastiere din localitatea Ilba, o persoană ar fi sărit în apă de pe o pasarelă. Ajunse la faţa locului, echipajele de salvare au început să caute în zona indicată. Şi-au montat instalaţii de lumină de mare putere, pentru a găsi cât mai repede persoana care ar fi ales să-şi pună capăt zilelor, dar nici urmă de aşa ceva. Pentru că cel care a dat alarma nu mai răspundea la telefon, pompierii şi-au dat seama ca totul s-ar putea să fi fost o glumă proastă, scrie dejeanul.ro.

Poliţiştii au căutat persoana care a făcut apelul către serviciul de urgenţă 112, iar în urma anchetei întreprinse de aceştia s-a depistat că apelul către 112 a fost făcut de un bărbat, proaspăt eliberat din penitenciar. Acesta a fost sancţionat cu 500 de lei.


Sursă video: dejeanul.ro

 

abonare newsletter