Actualitate

Bonţida: Tânără accidentată grav în timp ce traversa regulamentar

O tânără de 20 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovită de o maşină în timp ce încerca să traverseze strada pe o trecere de pietoni.

Accidentul rutier a avut loc ieri după-amiază în localitatea Bonţida din judeţul Cluj. Şoferul unui autoturism nu i-a acordat prioritate de trecere unei tinere, iar astfel a lovit-o din plin.

"Un bărbat de 74 de ani din municipiul Dej, în timp ce conducea un autovehicul pe raza comunei Bonţida, spre municipiul Gherla, a surprins şi accidentat o tânără de 20 de ani. Aceasta, în calitate de pieton, s-a angajat regulamentar în traversarea drumului naţional, pe trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător, cu indicatoare şi marcaje. În urma impactului, tânăra a fost proiectată în afara părţii carosabile, pe sensul de mers spre Gherla, în şanţul de colectare a apelor pluviale. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la U.P.U. 1 Cluj-Napoca şi avarierea unui autovehicul", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Etichete: ipj cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter