Actualitate

PERCHEZIȚII la Câmpia Turzii. Hoţi de bijuterii şi laptopuri, ridicaţi de mascaţi

Bijuterii, ceasuri și laptopuri au fost ridicate de polițiștii din Alba, în urma efectuării a două percheziții, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe. Doi bărbați au fost reținuți de polițiști.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro sursa foto: opiniatimisoarei.ro

La data de 8 aprilie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Alba Iulia și cei din cadrul IPJ Cluj au efectuat două percheziții domiciliare, în Câmpia Turzii, județul Cluj, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuințe de pe raza municipiului Alba Iulia.

La activități au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Alba.


“În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat bijuterii, ceasuri și laptop-uri, susceptibile a proveni din activitatea infracțională”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Doi bărbați, de 32, respectiv de 22 de ani, sunt bănuiți că, în perioada lunilor ianuarie — martie, ar fi sustras din patru locuințe de pe raza municipiului Alba Iulia diferite sume de bani, precum și bijuterii, ceasuri, laptop-uri și alte bunuri.


Prejudiciul cauzat este de aproximativ 25.000 de lei.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter