monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) Noi produse pentru depilare de la Farmec: Benzile depilatoare cu ceară albă și argan pentru fața și corp

Benzile depilatoare cu ceară albă și argan pentru fața și corp de la Farmec

Zilele însorite și tot mai călduroase bat la ușă, iar ținutele viu colorate și lejere își fac loc în garderoba de zi cu zi. De aceea, o piele catifelată este mai mult decât un detaliu important pentru orice femeie. Farmec lansează noi produse depilatoare care ajută la îndepărtarea părului nedorit, asigurând un rezultat de lungă durată.

Benzile depilatoare Farmec pentru corp cu ceară albă și argan sunt soluția ideală pentru o depilare eficientă și o piele fină pentru mai mult timp. O cutie conține 20 de benzi de ceară, fiecare bandă putând fi folosită de cel puțin 2 ori. Ceara este îmbogățită cu ulei de argan, care hidratează și grăbește regenerarea pielii.

Benzile depilatoare Farmec pentru față cu ceară albă și argan au fost create special pentru îndepărtarea firelor de păr din zonele sensibile ale feței. Noile produse nu conțin parfum și alergeni.


După utilizarea benzilor depilatoare, specialiştii Farmec recomandă folosirea Servețelelor cu ulei de Argan, incluse în cutiile cu benzile depilatoare. Acestea îndepărtează reziduurile de ceară, iar pielea devine hidratată și catifelată.

Noile produse se alătură gamei pentru depilare Farmec, care include atât variante pentru îndepărtarea părului nedorit (benzi pentru față/corp, creme depilatoare, perle de ceară depilatoare), cât și produse pentru o piele curată și catifelată pentru cât mai mult timp (gel de după depilare, care inhibă creșterea firului de păr, balsam după depilare pentru calmarea pielii).

Etichete: farmec fata