monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) Clujeni, atenție la falșii specialiști în dezinsecție

Zilele acestea un cetățean din Cluj-Napoca ne-a semnalat faptul că la locuinta acestuia s-a prezentat o persoană care i-a propus efectuarea unor tratamente de combatere a insectelor (DEZINSECȚIE), în schimbul unei sume de bani. Persoana respectivă s-a prezentat drept angajat al societății noastre și a arătat clujeanului o serie de documente FALSE.

Mașini dezinsecție

Având în vedere cele de mai sus dorim ca pe această cale să facem următoarele precizări:

TOATE LUCRĂRILE DE DEZINSECȚIE EFECTUATE DE CORAL IMPEX SUNT PROGRAMATE ANTERIOR, LA CEREREA PERSOANEI FIZICE RESPECTIVE! Cei interesați contactează societatea, cerând informații cu privire la tarifele practicate sau modalitățile în care se pot rezolva problemele cu care se confruntă. În urma discuției purtate cu clientul se stabilește de comun acord o zi și o oră când se fectuează intervenția solicitată. În cazul în care o asociație de proprietari solicită efectuarea unor tratamente de dezinsecție și în apartamentele proprietate personală, atunci angajații noștri se deplasează la fiecare apartament în parte, numai în prezența președintelui sau administratorului scării respective, însă fără a solicita proprietarilor plata în mod direct a prestației. Orice deplasare se realizează cu autovehicule inscripționate cu datele firmei iar angajații noștri poartă echipament de protecție inscripționat (format din pantaloni, tricou, bluză de salopetă, pantofi protecție, șapcă) și au la îndemană o legitimație de serviciu vizată la zi prin semnatura și ștampila societății. Așadar orice lucrare de dezinsecție efectuată de noi este PROGRAMATĂ DE COMUN ACORD CU proprietarul și numai dupa ce s-a căzut de acord asupra prețului. La finalul lucrărilor, personalul nostru eliberează un document semnat și ștampilat care confirmă efectuarea lucrării și pentru orice sumă de bani primită eliberează factură și chitanță.


În cazul în care la domiciliul dumneavoastră se prezintă o persoană care vă propune efectuarea unui tratament de dezinsecție, fără ca dumneavoastră să fi solicitat în prealabil astfel de lucrări va sfătuim să alertați imediat Poliția.

Vă mulțumim,