Actualitate

Primăria nu îl mai vrea pe Rocky în Parcul Central?

Mircea Chioreanu se teme că ar putea fi nevoit să spună adio plimbărilor cu trăsura prin Parcul Central împreună cu poneiul său.

Primăria nu îl mai vrea pe Rocky în Parcul Central? Primăria nu îl mai vrea pe Rocky în Parcul Central?

După ce în anul 2012, cu mare greutate şi după presiuni făcute pe reţelele de socializare, Primăria Cluj-Napoca i-a eliberat, lui Mircea Chioreanu, autorizaţia anuală care îi permite să facă plimbări cu trăsura în parc, anul acesta, Rocky şi stăpânul său se află din nou în impas. Mircea Chioreanu a depus cerere pentru eliberarea autorizaţiei încă de luna trecută, dar nici acum nu a primit documentul care îi permite să plimbe copiii cu trăsura prin Parcul Central. “Anul acesta nu am primit autorizaţia. Am depus cererea luna trecută, într-o săptămână trebuia să primesc autorizaţia, dar mi-au spus că nu mai pot să îmi dea autorizaţie pentru că în regulamentul lor de comerţ stradal nu apare secţiunea de activităţi recreative (transport de agrement cu trăsura)”, a declarat Mircea Chioreanu.

Cei care vor să îi ajute de Mircea Chioreanu şi pe Rocky trebuie să dea un like şi share pe pagina de facebook Salvaţi poneiul Rocky din Parcul Central. De asemenea, pot semna o petiţie care se găseşte la Mircea Chioreanu în parc, în fiecare după masă.


Primăria îi cere răbdare

Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că până la urmă, plimbările cu poneiul prin parc vor fi autorizate. “Momentan nu avem cadrul legal pentru că în regulament nu există menţionată plimbarea cu trăsura. Vom lucra la modificarea regulamentului astfel încât să îi putem da autorizaţia”, au declarat reprezentanţii Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei. Aceştia au adăugat că s-ar putea să fie amendat Mircea Chioreanu în perioada când îşi va desfăşura activitatea fără autorizaţie.

Rocky şi Mircea Chioreanu fac plimbări cu trăsura în Parcul Central de 18 ani.

abonare newsletter