Actualitate

Poze compromiţătoare cu Ponta, şterse de pe internet

O serie de fotografii publicate de presa locală prahoveană şi un videoclip în care premierul Victor Ponta apare alături de mai mulţi politicieni şi oameni de afaceri ai PSD au fost şterse, după ce ziarista Sorina Matei a publicat pe blogul ei un articol intitulat "Grupul organizat. Adevăratele chipuri".

Imagininile au fost făcute în 21 Februarie 2014, la un meci al echipei Asesoft Ploieşti, unde manager general este Alexandru Iacobescu, scrie jurnalista Sorina Matei, preluată de Hot News.

Potrivit Hot News, în imagine apar:


- premierul Victor Ponta;

lângă el, în cămaşă albă - Alexandru Iacobescu, director general RTV, "omul cu banii" căruia deputatul Sebastian Ghiţă i-a împrumutat, în nume personal, potrivit declaraţiei de avere, 90,3 milioane de euro;


- mai jos cu un rând de scaune, tot în cămaşă albă, Sebastian Ghiţă;

- mai sus cu un rând de scaune, în pulover galben, Vlad Dumitru Iacobescu - fratele lui Alexandru Iacobescu, unul dintre "oamenii cu firmele", zis "Picolo";


- în tricou gri, la două scaune de Sebastian Ghiţă, primarul PSD al Ploiestiului, Iulian Bădescu

- în colţul din stânga, în spatele lui Victor Ponta, Gabriel Anghel, zis "Ceață", implicat în afacerile "Roşia Montana" şi "Flamina", despre care s-a scris în detaliu în Rise Project;


Potrivit aceleaşi surse, jurnalista Sorina Matei afirmă că atât pozele, cât şi filmarea respectivă au fost şterse după ce a publicat pe blogul său un articol  "Grupul organizat. Adevăratele chipuri".

"Pentru că nu au nimic de ascuns, astăzi, după publicarea fotografiilor de mai sus pe acest blog, niciuna din imaginile de mai sus nu mai există. Video-ul "a fost eliminat de către utilizator", iar de pe site-ul prahovean care, iniţial, publicase atât fotografii, cât şi filmul - ce erau acolo de mai bine de o lună, a fost ştearsă întreaga postare. Brusc. Aşadar, nu mai există nimic", notează Sorina Matei.


Fotografiile și articolul despre vizita premierului Victor Ponta la Ploiești au fost publicate inițial e pe site-ul PHon.ro, care ”aparține fimei Consult Media Group, o firmă abonată la contracte cu primăria condusă de Iulian Bădescu de la PSD. Deci a șterge și a amenința pe cine publică pozele cu procese e floare la ureche”, mai scrie și Zoso.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter