monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(A) Iepuraşul vine în acest an la Iulius Mall cu un Fiat 500 Cabrio

În acest an Iepuraşul îi aşteaptă pe pasionaţilor de shopping din Iulius Mall Cluj cu nenumărate premii, care să le însenineze Sărbătorile Pascale. Cel mai norocos va pleca de la cumpărături la volanul unui autoturism Fiat 500 Cabrio.

Campania specială din acest an, „De Paşte, cine e câştigător primeşte un iepuraş cu motor!”, se desfăşoară în perioada 28 martie - 19 aprilie 2014.

Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile lor preferate se pot înscrie la tombolă, prin Centrul Informaţional. Zilnic, prin tragere la sorţi, va fi desemnat câştigătorul unui card cadou în valoare de 100 lei, valabil la magazinul Chic Ville din Iulius Mall, şi unei invitaţii pentru două persoane la spectacolele Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.


În ultima zi a campaniei vor fi extraşi şi câştigătorii a trei vouchere de cumpărături, fiecare în valoare de 500 de euro, valabile în magazinul Altex din Iulius Mall. Tot pe 19 aprilie, marele norocos al campaniei va deveni, în urma tragerii la sorţi, proprietarul unui autoturism Fiat 500 Cabrio.