Actualitate

FOTO O studentă de la Universitatea Babeş - Bolyai reprezintă România la Miss Asia Pacific World 2014

Iulia Monica Dumitrescu este clujeanca care va reprezenta ţara în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Asia Pacific World 2014 din Coreea de Sud.

În urma selecţiei naţionale Miss Asia Pacific World Romania 2014, organizate în data de 25 martie, Iulia Monica Dumitrescu a fost desemnată oficial Miss Asia Pacific World România 2014, urmând să reprezinte România în cadrul Miss Asia Pacific World 2014.

Iulia Monica Dumitrescu are 21 ani, 1.72 m înălţime, dimensiunile ei fiind 88-61-90. Iulia este studentă în anul 3 la Facultatea de Ştiinte Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş Bolyai.


Iulia vorbeste la perfecţie 5 limbi străine: engleza, germana, spaniola, italiana şi maghiara amănunt extrem de important pentru participarea sa din Coreea de Sud. Fiind pasionată de modeling, Iulia şi-a deschis de curând propria afacere în Cluj-Napoca, o agenţie de modele, călătoriile şi dansul regăsindu-se, de asemenea, printre pasiunile ei.      

Iulia Dumitrescu, deţinătoare a titlului „Miss Asia Pacific World România 2014” va pleca în data de 18 mai să reprezinte ţara în Seoul, acolo unde va concura în perioada 18 mai - 1 iunie alături de alte aproximativ 70 candiate din tot atâtea ţări din întreaga lume pentru câştigarea competiţiei Miss Asia Pacific World.


Iulia a mai reprezentat România şi în cadrul competiţiei internaţionale de frumuseţe Miss Earth 2012 din Filipine, având datorită acestui fapt un plus de experienţă şi un atuu faţă de concurentele aflate doar la prima experienţă de acest gen.

Ultimele Stiri
abonare newsletter