Actualitate

Un abator din judeţul Cluj a fost ÎNCHIS de poliţişti, iar carnea a fost CONFISCATĂ

Poliţiştii din cadrul Serviciul Judeţean de Investigare a Fraudelor Cluj împreună cu alte instituţii abilitate ale statului, au dispus suspendarea activităţii unui agent economic pentru 30 de zile, aplicând o sancţiune contravenţională de 22.000 lei şi au dispus confiscarea a 825 kg carne de bovină, în valoare de 11.000 lei.

La data de 20 martie, poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Investigare a Fraudelor Cluj, împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj şi a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, au efectuat un control de specialitate pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală.

Cu această ocazie, a fost verificată activitatea unui agent economic desfăşurată la punctul de lucru din comuna Iara, având ca obiect principal de activitate abatorizarea şi comercializarea animalelor vii.


În urma neregulilor constatate, administratorul agentului economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 22.000 lei, iar cantitatea de 825 kg carne de bovină,  în valoare de aproximativ 11.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, s-a dispuns suspendarea activităţii economice desfăşurată de către societatea comercială la punctul de lucru din comuna Iara, pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea remedierii deficienţelor constatate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter