Actualitate

Bătaie între poliţişti şi fanii Metalica pentru intrare gratuită la concertul din Paraguay

Înfruntările dintre poliţiştii din Paraguay şi fanii care doreau să asiste la un concert al trupei americane Metallica fără să plătească au făcut 20 de răniţi luni seară, au anunţat marţi autorităţile locale.

În timpul concertului, la care asistau circa 35.000 de spectatori, pe hipodromul Jockey Club din Asuncion, capitala paraguayanaă, aproximativ 2.000 de tineri au încercat de mai multe ori să forţeze intrarea, atacând forţele de ordine cu sticle, pietre şi alte obiecte, au declarat mai mulţi martori.

"Totul decurgea normal până când acei tineri şi-au schimbat comportamentul. Au vrut dintr-o dată să treacă peste noi. Aruncau pietre, sticle, lăzi de lemn şi alte obiecte pe care le găseau", a declarat şeful poliţiei din Asuncion, Juan Benitez.


Forţele de ordine au reacţionat şi au tras cu gloanţe de cauciuc, rănind 16 persoane din rândul agresorilor. Un poliţist şi trei bogyguarzi privaţi au fost şi ei răniţi în timpul luptelor de stradă, a raportat poliţia locală, care a făcut circa 50 de arestări.

Grupul american Metallica susţine în această perioadă un turneu în America de Sud, care se va încheia cu două concerte la Buenoes Aires, pe 29 şi 30 martie.

Etichete: raniti metallica
Ultimele Stiri
abonare newsletter