Actualitate

Amenzi, interdicții și dosare penale pentu fanii scandalagii, în urma meciului CFR Cluj – U Cluj

Jandarmii clujeni au amendat 11 suporteri care au primit și interdicție de a mai intra pe stadion și au deschis dosar penal pe numele unui fan, în urma incidentelor de la meciului de fotbal dintre echipele CFR Cluj și U Cluj ce s-a desfășurat luni seara pe stadionul din Gruia. Valoarea totală a amenzilor este de 3.800 lei.

Au fost date amenzi pentru provocare de scandal în faţa porţii de acces pe stadion, pentru pătrunderea pe suprafaţa de joc, pentru scandare de injurii şi expresii jignitoarepentru săvârşirea în public de gesturi obscene, pentru împiedicarea forţelor de ordine în exercitarea atribuţiilor de serviciu și pentru încercare de pătrundere pe stadion în stare avansată de ebrietate. Persoanele amendate au primit și interdicția de a mai intra pe teren timp de un an.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 3 800 lei.


De asemenea, pentru U.A. de 26 ani din Cluj-Napoca au fost întocmite actele de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept, faptă prevăzută de art. 37 lit. a) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive. Actele de constatare au fost înaintate Secţiei 1 Poliţie a municipiului Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter