Actualitate

David Ciceo reprezintă Clujul la o conferinţă internaţională despre aeroporturi

Directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, va fi prezent ca speaker la Conferinţa anuală Passenger Terminal, ediţia 2014, care se desfăşoară săptămâna viitoare în Barcelona.

Directorul Aeroportului Internaţional Avram Iancu Cluj va participa la Passenger Terminal Expo & Conference din Spania, care va avea loc în perioada 25-27 martie. David Ciceo va susţine o prezentare despre metode de simulare menite să înlesnească fluxul pasagerilor.

“Este una dintre cele mai importante conferinţe pentru aeroporturi. Voi susţine o prezentare despre folosirea de metode de simulare în domeniul aeroportuar pentru optimizarea fluxurilor”, a precizat Ciceo.


“Zonele de manevră ale terminalelor au devenit cele mai importante gâtuiri al fluxului de pasageri de pe orice aeroport. Pentru a determina cantitatea potrivită de echipamente de securitate şi a procedurilor mai bune, dar şi a regulilor operaţionale care să permită un flux continuu de pasageri la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, s-a dezvoltat un model de simulare utilizând Arena. Echipamentele de screening pentru LAG trebuie introduse pe aeroporturi în 2014. Fără resursele necesare şi o îmbunătăţire a colaborării în luarea deciziilor congestionarea traficului în terminale va creşte. Lucrarea prezintă utilitatea simulărilor pentru îmbunătăţirea experienţei pasagerilor”, se arată în rezumatul care îl anunţă pe David Ciceo.               

Passenger Terminal Expo & Conference este cea mai mare conferinţă din domeniul aeroportuar din lume şi reuneşte peste 3.500 de vizitatori, 250 de speakeri şi peste 150 de expozanţi din toată lumea.

Etichete: david ciceo
abonare newsletter