Actualitate

În plin scandal de corupţie, CJ Cluj solicită din nou retragerea licenţelor de transport ale Fany - FOTO

În plin scandal de corupţie legat de mita Fany, Consiliul Judeţean Cluj a cerut, din nou, Agenţiei Teritoriale Cluj a ARR, să retragă licenţele firmei de transport Fany condusă de Ştefan Cadar, în prezent arestat pentru 30 de zile pentru dare de mită.

Având în vedere faptul că Autoritatea Rutieră Română şi-a declinat competenţa în ceea ce priveşte retragerea licenţei de transport a firmei S.C. Fany Prestări Servicii SRL în favoarea Agenţiei Teritoriale Cluj a ARR, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a trimis o nouă solicitare.

„Decizia a fost luată în condiţiile în care şi adresa iniţială a fost trimisă şi Agenţiei Teritoriale a ARR, care nu a dat niciun răspuns. Sper că această nouă adresă, prin care revenim la solicitarea de a analiza situaţia creată şi a retrage licenţele de transport ale S.C. Fany Prestări Servicii SRL în zona metropolitană, să primească un răspuns”, a precizat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.


Consiliul Judeţean Cluj a solicitat pentru prima dată în 7 martie către ARR cererea de retragere a licenţelor Fany, cu doar o săptămână înainte ca patronul Ştefan Cadar să fie arestat preventiv pentru dare de mită.

Scandalul de corupţie Fany a ajuns până la şeful de cabinet al lui Horea Uioreanu.         


Răzvan Pop, şeful de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a fost audiat de procurori în dosarul în care patronul firmei de transport Fany, Ştefan Cadar, şi soţia lui Olezia au fost reţinuţi de DNA pentru dare de mită.

Procurorii DNA susţin că patronul Fany, Ştefan Cadar, a apelat la un funcţionar din cadrul Consiliului Judeţean Cluj căruia i-a promis 10.000 de euro pentru a câştiga licitaţia, acesta primind efectiv suma de  6000 de lei până în prezent.

Ultimele Stiri
abonare newsletter