Actualitate

B-dul Muncii: Persoană rănită grav în urma unui accident rutier

Şoferul unei autoutilitare, care transporta mai multe animale, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. O persoană a fost GRAV rănită şi transportată la spital.

Azi-noapte, în jurul orei 1.30, un apel către serviciul de urgenţă 112 anunţa că un grav accident de circulaţie a avut loc pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj: "un bărbat de 43 de ani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în timp ce conducea o autoutilitară pe Bulevardul Muncii spre strada Emerson. În acest context, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp situat pe refugiul care desparte sensurile de mers. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit grav. Acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice".


Oamenii legii fac cercetări în continuare pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului rutier.

abonare newsletter