Actualitate

Două accidente, la interval de două ore, pe aceeaşi stradă

O tânără de 27 de ani şi un bărbat de 70 de ani au fost protagoniştii a două accidente rutiere care au avut loc în acest week-end în Cluj-Napoca.

În 7 martie, la ora 10.11, o femeie de 27 ani în timp ce conducea un autoturism pe strada Oaşului din Cluj-Napoca, la efectuarea unui viraj la stânga, spre strada Ceferiştilor, nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus de către un tânăr de 25 ani, intrând în coliziune cu acesta. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, în urma accidentului tânărul a fost rănit uşor.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Al doilea accident produs pe aceeaşi stradă, în aceeaşi zi, a avut loc la ora 11.37, când un bărbat de 70 ani în timp ce conducea un autoturism nu ar fi adaptat viteza  la condiţiile de drum şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe marginea carosabilului. În urma accidentului, o pasageră de 36 ani a fost rănită uşor.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter