Actualitate

Tânăr lovit grav pe trotuar de un şofer care a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 22 de ani a fost lovit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de o maşină care a dat peste el pe trotuarul de pe strada Bucureşti unde se mai aflau alte opt persoane.

Foto arhiva Foto arhiva

Bărbatul accidentat a fost transportat de urgenţă la UPU Cluj-Napoca, unde a fost diagnosticat cu multiple contuzii toracice şi traumatism membru inferior stâng, cu fractură.

Imediat după accident, şoferul a fugit de la faţa locului şi nu a fost încă prins de poliţişti. "La data de 09 martie, ora 00.45, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe strada Bucureşti din municipiului Cluj-Napoca a avut loc un eveniment rutier, conducătorul auto plecând de la faţa locului. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că în momentul impactului victima, în vârstă de 22 ani din comuna Baciu, judeţul Cluj, se afla pe carosabil împreună cu alte 8 persoane", au declarat repezentanţii IPJ Cluj.


Poliţiştii efectuează verificări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea conducătorului auto şi luarea măsurilor legale ce se impun.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter