Actualitate

Toate biletele la spectacolul Lord of the Dance au fost vândute

Spectacolele Lord of the Dance de la Cluj-Napoca şi de la Timişoara se vor juca cu casa închisă după ce toate biletele au fost vândute, anunţă organizatorii.

“Avem plăcerea de a vă anunţa că ambele spectacole Lord of The Dance de la Timişoara şi de la Cluj-Napoca se vor desfăşura cu casa închisă. Fanii dansului au achiziţionat deja toate biletele disponibile aşadar ne pregătim de spectacol! ”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii puse în pași de dans de însuși Michael Flatley vor demonstra pentru a doua oară la Cluj-Napoca de ce își merită titulatura de „cel mai bun spectacol de dans din lume”. De asemenea, istoria de peste 7 ani de succes de pe scena dansului, succes care s-a și menținut în toți acești ani, demonstrează pasiunea și determinarea creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.


Spectacolul de dans Lord of The Dance, ce se va desfăşura în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF),  va avea loc pe data de 12 Martie 2014 la Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

abonare newsletter