Actualitate

De luni va începe prima etapă de deratizare pe domeniul public din 2014

Primăria Cluj-Napoca va efectua în perioada 3-7 martie 2014 prima acţiune din acest an de deratizare pe domeniul public. Acţiunea se va desfăşura între orele 8:00 şi 16:00.

Reprezentanții primăriei clujene transmit că, în cazul în care nu va fi posibilă desfăşurarea acţiunii de deratizare din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

Deratizarea va fi efectuată cu produsul FACORAT PASTA - raticid pentru combaterea rozătoarelor, produs avizat de Ministerul Sănătăţii – Comisia Naţională a Produselor Biocide, face parte din grupa Xn (gr. III) respectiv Xi (gr.IV) de toxicitate şi se regaseste în registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană. În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K 1 şi se găseşte la Spitalul de Urgenţe Cluj.


”Pentru eficienţă, activitatea de deratizare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public,  cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze deratizarea pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca”, transmit reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca

Activitatea de deratizare va fi realizată de firma SC Coral Impex SRL, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

abonare newsletter