Actualitate

Biletele la spectacolul Lord of the Dance s-au epuizat

Toate bilelte care au fost puse în vânzare pentru spectacolul de dans “Lord of The Dance”, ce va avea loc în 12 Martie 2014 la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, au fost vândute, transmit organizatorii evenimentului

Totuşi, cei care sunt interesaţi de spectacol însă nu au apucat să îşi cumpere bilet, mai au o şansă să facă acest lucru accesând site-ul evenimentului.

“Clujenii se pregătesc pentru spectacolul ce va ajunge în mai puțin de două săptămâni pe scena viitoarei Capitale Europene a Tineretului 2015 și au epuizat deja 3 categorii de bilete (cele cu 350 de lei, 150 de lei și 100 de lei). Totuși, cei care sunt încă interesați de bilete pentru cel mai bun show de dans din lume sunt așteptați să acceseze site-ul http://lordofthedance.ro unde pot găsi cele mai noi informații referitoare la evenimentul de pe 12 Martie 2014”, transmit organizatorii evenimentului.


Aflați în turneu internațional, irlandezii care au dat viață poveștii puse în pași de dans de însuși Michael Flatley vor demonstra pentru a doua oară la Cluj-Napoca de ce își merită titulatura de „cel mai bun spectacol de dans din lume”. De asemenea, istoria de peste 7 ani de succes de pe scena dansului, succes care s-a și menținut în toți acești ani, demonstrează pasiunea și determinarea creatorului care în 1998 atingea un record mondial la step cu 35 de bătăi pe secundă.

Spectacolul de dans Lord of The Dance, ce se va desfăşura în cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF),  va avea loc pe data de 12 Martie 2014 la Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor Horia Demian începând cu ora 20:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter