Actualitate

Directorul liceului turdean unde un profesor ar fi avut o relaţie cu o elevă: "La noi nu s-a făcut nici o sesizare"

Directorul Liceului Teoretic "Liviu Rebreanu" din Turda, Angela Candrea, a declarat despre posibila relaţie dintre profesorul de Sport Bogdan Rusu şi o elevă de la liceul respectiv, că "nu se ştie exact ce s-a întâmplat între ei".

Angela Candrea spune că la liceu nu s-a făcut nici o sesizare scrisă şi că "sunt minciuni că aveau o relaţie din clasa a IX-a" (n.r. acum eleva ar fi în clasa a XI-a), conform Turdanews.ro.

"Mama fetiţei a fost în data de 11 februarie la noi la liceu şi a spus că fata i-ar fi spus că între ea şi profesor ar fi fost ceva, în vacanţa dintre semestre. Pe mine m-a mirat foarte tare, pentru că acest profesor urma să aibă nunta în această vară. Doamna nu a venit pusă pe scandal, să facă cercetări... Nu ştia exact ce s-a întâmplat între ei. Nu înţeleg de ce a mers la Inspectorat să depună sesizare, dacă la noi nu a depus. Totul s-a petrecut fulgerător, iar domnul profesor şi-a depus demisia, el nemaifiind angajat în sistem din aceeaşi zi. De unde să ştim noi ce a fost între acest profesor şi această elevă? Eleva este una foarte bună, provine dintr-o familie de pocăiţi, are 34 de absenţe, dar 32 sunt motivate, are medii frumoase, iar părinţii au spus că nu a intrat niciodată în casă după ora 21.30. N-am bănuit aşa ceva! Nu a fost nici un scandal sexual, cum s-a scris", a declarat directorul liceului, Angela Candrea, pentru Turdanews.ro.


Referitor la ceea ce unii susţin privind relaţia dintre profesor şi elevă, Angela Candrea consideră că "dacă cineva are ceva de spus, să-şi asume clar acest lucru şi să spună, nu sub anonimat". "Nu există nici o cercetare pe acest caz, pentru că nu există dovezi şi nu s-a depus nici o sesizare la noi", a mai spus Angela Candrea, care a confirmat "episodul Băile Felix", unde profesorul şi eleva ar fi fost împreună, însă a precizat că a fost vorba de un concurs naţional de atletism, la care au participat mai mulţi elevi şi chiar părinţi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter