Actualitate

Clujul vrea să intre în Cartea Recodurilor cu „Cele mai multe femei care se rujează simultan”

Pentru a celebra într-un mod inedit Ziua Femeii, Iulius Mall invită doamnele şi domnişoarele să participe la un eveniment care va aduce recunoaştere internaţională oraşului Cluj-Napoca.

Clujul vrea să intre în Cartea Recodurilor cu  „Cele mai multe femei care se rujează simultan” Clujul vrea să intre în Cartea Recodurilor cu „Cele mai multe femei care se rujează simultan”

Sâmbătă, 8 martie 2014, Iulius Mall Cluj le oferă ocazia unică în viaţă de a se implica în încercarea oficială GUINNESS WORLD RECORDS® pentru cele mai multe femei care se rujează simultan. Evenimentul este o premieră pentru ţara noastră şi va avea loc la parterul Iulius Mall Cluj, începând cu ora 18.00. Cel care se va ocupa de buna dispoziţie a publicului va fi îndrăgitul prezentator Cătălin Măruţă, în timp ce darul muzical special va fi oferit de trupa Vama.

Iulius Mall Cluj concurează la categoria „Cele mai multe femei care se rujează simultan”. Recordul actual este deţinut de Ésika, un brand sud-american de cosmetice, care a reunit 1.002 consultanţi în centrul comercial Tamanaco din Caracas, Venezuela, pe 19 august 2012.   


Doritoarele, indiferent de vârstă, care vor să îşi transforme frumuseţea într-un record mondial, chiar de ziua lor, sunt aşteptate la Iulius Mall Cluj. Rujurile cremoase şi în culori ispititoare vor fi oferite tuturor participantelor de brandul internaţional AVON, prezent în peste 100 de ţări, cu mai mult de 6 milioane de reprezentanţi. Doamnele şi domnişoarele  vor trebui să se rujeze timp de 1 minut, simultan, pentru a stabili un nou record mondial. Evenimentul este organizat de Iulius Mall Cluj în parteneriat cu AVON şi va beneficia de prezenţa unui reprezentant oficial al GUINNESS WORLD RECORDS®.

În cadrul grupului de companii Iulius, aceasta este cea de-a treia acţiune cu notorietate mondială. Pe 2 iunie 2012, ansamblul urbanistic Palas şi Iaşul au stabilit împreună un record: 12.740 de lampioane înălţate simultan. Pe 8 decembrie 2013, la Palas Mall au fost prezente 1.073 de persoane costumate în elfi, care au stabilit un nou record mondial la categoria „Cea mai mare adunare de oameni îmbrăcaţi în spiriduşii lui Moş Crăciun”.


 

abonare newsletter