Actualitate

Cadou de Dragobete pentru clujeni: Muzeul Farmaciei va dezvălui rețeta ”elixirului dragostei”

Clujenii romantici care vor să afle rețeta iubirii sunt invitați luni, 24 februarie 2013, de Dragobete, să viziteze Muzeul Farmaciei unde muzeografii le vor dezălui reţeta „parfumului iubirii” aşa cum era preparat de farmaciştii clujeni acum câteva sute de ani.

Afișul evenimentelor dedicate zilei de Dragobete Afișul evenimentelor dedicate zilei de Dragobete

„Pentru o reeditare a succesului de acum doi ani când vizitatorii Colecţiei de Istorie a Farmaciei au venit în număr de peste 500 pentru a intra în posesia reţetei “elixirului iubirii”, anul acesta, tot de Dragobete, punem la dispoziţia publicului reţeta „parfumului iubirii” aşa cum era preparat de farmaciştii clujeni acum câteva sute de ani transmit reprezentanții insitutiei culturale.

Publicul interesat este aşteptat la Muzeul Farmaciei  (Piaţa Unirii nr. 28), pentru a descoperi sub îndrumarea muzeografilor care le vor fi ghizi, formula parfumului “Eau D’Amour”, păstrată cu sfinţenie de secole, în reţetarul spiţeriei.


Îndrăgostiţii care vor vizita cu această ocazie Colecţia de Istorie a Farmaciei vor primi o copie a documentului ce conţine secretul preparării formulei magice a parfumului iubirii şi vor avea parte şi de alte surprize pregătite de organizatori.

Evenimentul se va desfășura luni, 24 februarie, între orele 19.00 – 23.00 iar participarea se face pe baza unui bilet în valoare de 3 lei, achizitionat la intrarea în muzeu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter