monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Şapte noi cabinete la Policlinica Pasteur

Policlinica Pasteur a Reţelei Private de Sănătate Regina Maria a inaugurat ieri un centru de recuperare şi unul de oftalmologie şi neurologie.  

 

De asemenea, a mai fost deschis şi un cabinet de diabet, nutriţie şi boli metabolice. Cele şapte noi cabinete inaugurate ieri funcţionează în structura deja existentă a Policlinicii Pasteur de pe strada Pasteur numărul 24. Valoarea investiţiei a fost de 300.000 de euro şi aduce 14 noi specialităţi medicale pentru pacienţi.

Cristina Niţă, directorul medical al policlinicii, afirmă că în prezent sunt acoperite toate specialităţile medicale, mai puţin oncologia, care face parte din Programul Naţional de Oncologie. Clinica poate deservi nevoile medicale a 30.000 de pacienţi. „Clinica Pasteur a fost concepută pentru a acoperi necesităţile medicale ale unui număr de 30.000 de pacienţi, locuitori ai Clujului şi ai zonelor învecinate”, a declarat prof. dr. Nicolae Hâncu, membru fondator al Reţelei Private de Sănătate Regina Maria Cluj-Napoca.

Odată cu deschiderea celor şapte cabinete noi, în policlinică funcţionează 19 cabinete care acoperă specialităţi precum chirugie, diabet şi nutriţie, cardiologie, ecografie, medicină de familie, ginecologie şi ortopedie.

În cadrul Policlinicii Pasteur profesează medici de renume din Cluj cum ar fi prof. dr. Nicolae Hâncu, conf. dr. Gheorghe Cruciat, prof. dr. Doina Cozman şi prof. dr. Ileana Benga. În total, din echipa policlinicii fac parte 150 de medici.

Reţeaua Privată de Sănătate Regina Maria este cea mai mare reţea de servicii medicale private din ţară, cu peste 1.000 de medici permanenţi şi colaboratori în cele şase spitale şi 18 policlinici prezente în Bucureşti şi în ţară.