Actualitate

Accident grav la Jucu: un bărbat a ajuns la spital după ce o maşină în care se afla a intrat într-un TIR

Traficul rutier a fost blocat zeci de minute, luni dimineaţa, pe DN1C în zona localităţii Jucu, după ce un autoturism a intrat într-un TIR. În urma impactului un bărbat a ajuns la spital cu răni grave.

Potrivit unui comunicat al Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române la ora 08:30, în judeţul Cluj, traficul rutier este întrerupt pe DN1C Cluj Napoca – Baia Mare, la kilometrul 17, în zona Jucu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism.

"Conform primelor informaţii primite, o persoană a fost rănită grav. Cauza probabilă a accidentului a fost depăşirea neregulamentară", se arată în document.


Începând cu ora 09:15, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe D.N.1C Cluj Napoca - Baia Mare, unde vreme de aproximativ o oră a fost întrerupt în ambele sensuri de deplasare ale acestuia, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate autotren şi un autoturism.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Jucu a intrat în autotrenul care circula în fața sa.


„În urma impactului, o persoană care se afla în autoturism a fost rănită și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj pentru îngriji medicale”, a precizat aceasta.

abonare newsletter