Actualitate

Comercianţii clujeni, verificaţi de Primărie

Poliţiştii locali clujeni au desfăşurat, în perioada 28.01.2014 - 06.02.2014, o serie de acţiuni de verificare a activităţii de comerţ stradal precum şi a activităţii desfăşurate în pieţele agroalimentare de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În cazul comerţului stradal, au fost vizate chioşcurile de presă-carte de la care nu se mai desfăşoară activitate comercială de mai mult de 30 de zile consecutive şi care erau într-o stare de degradare avansată.

Astfel, cu  sprijinul Regiei Autonome a Domeniului Public Cluj-Napoca,  au fost ridicate, de pe domeniul public, două chioşcuri de presă-carte: unul din Piaţa Mihai Viteazul, de pe strada Argeş şi unul de pe strada Aurel Vlaicu – staţia de transport în comun “Atlas”.


În ceea ce priveşte controlul în pieţele agroalimentare, au fost verificaţi 94 de comercianţi care îşi desfăşoară activitatea în pieţe. Au fost încheiate 10 procese-verbale contravenţionale, valoarea amenzilor aplicate fiind de 6.300 lei. Pentru lipsa actelor de provenienţă s-au dispus, ca şi măsuri complementare, confiscarea mărfurilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter