Actualitate

Pavel Bărculeţ a preluat temporar conducerea CFR Marfă după decesul lui Drăghici

Un director general adjunct al CFR Marfă, Pavel Bărculeţ, va îndeplini temporar atribuţiile funcţiei de director general al companiei în urma decesului lui Dragoş Alexandru Drăghici.

Bărculeţ este de profesie economist şi este angajat în cadrul companiei de 9 ani, ocupând diverse funcţii, de la economist la manager finaciar, respectiv director general adjunct economic, se arată într-un comunicat al companiei.

Compania CFR Marfă, controlată de stat, prin Ministerul Transporturilor, este cel mai mare transportator feroviar de marfă local.


Drăghici a încetat din viaţă duminică, la Spitalul Elias din Capitală, unde se afla internat din 28 ianuarie, după ce a suferit un atac cerebral

Numele său apare în dosarul în care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Român (GFR), a fost arestat preventiv, fiind acuzat de cumpărare de influenţă, după ce i-ar fi promis avocatului Doru Boştină suma de 3 milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia.


Jurist de profesie, Drăghici a fost numit director general al CFR Marfă în februarie 2013.

Ultimele Stiri
abonare newsletter