Actualitate

ACCIDENT în Iclod: Un AUTOCAR a intrat într-o CASĂ

Un accident de circulaţie a avut loc miercuri seara în jurul orei 23:30 pe DN1C în localitatea Iclod, când un autocar a intrat într-o casă. În urma impactului, un tânăr care dormea în casă a fost rănit.

Un autocar care transporta muncitori din parcul industrial din Jucu a fost scăpat de sub control, a rupt un stâlp de electricitate şi s-a oprit într-o casă. Autocarul a distrus peretele casei, lovind patul în care dormea un tânăr de 18 ani. Acesta a suferit răni uşoare în zona picioarelor, provocate de resturile din peretele distrus de impact, scrie dejeanul.ro.

Un autoturism BMW, de la care se presupune că a pornit accidentul, a ajuns în gardul unei alte case, aflate peste drum. Şoferul autocarului le-a declarat poliţiştilor că în timp ce se deplasa de la Jucu spre Gherla, şoferul BMW-ului a încercat să îl depăşească, dar a derapat şi l-a lovit lateral, după care s-a oprit în poarta casei. Din cauza carosabilului alunecos, autocarul a fost scăpat de sub control lovind stâlpul de electricitate, după care, s-a oprit în perete. Cei aproximativ 30 de  pasageri din autocar nu au fost răniţi şi au fost preluaţi de alte autoturisme.


La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Dej, un echipaj SMURD şi o ambulantă de la Gherla, dar nimeni nu a fost transportat la spital. Pompierii au asigurat zona, deoarece firele de curent erau căzute la pământ, iar un branşament de gaz a fost rupt.

Structura de rezistenţă a casei a fost afectată serios, iar pentru a scoate autocarul din locuinţa, pompierii au fost nevoiţi să monteze bare metalice de sprijin, care să susțină acoperişul. De asemenea, o parte din localitatea Iclod a rămas fără curent electric pentru câteva ore. Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter