Actualitate

Centrul SPA al Salinei Turda este aproape finalizat

În această dimineață a avut loc o reuniune a membrilor comisiei de recepție, desemnați pentru centrul SPA de la hotelul Potaissa din centrul orașului.

Comisia centrului SPA de la hotelul Potaissa, administrat de Salina Turda Comisia centrului SPA de la hotelul Potaissa, administrat de Salina Turda

Ultima recepție a lucrărilor a avut loc în luna decembrie a anului trecut, dar atunci au fost constatate o serie de deficiențe. În cele 50 de zile s-au remediat majoritatea problemelor de funcționare a obiectivului.

La evenimentul de astăzi a fost prezent și viceprimarul Varo Lucian, dar și reprezentanți ai Complexul Balnear Potaissa, Compania de Apă Arieș, şeful Serviciu Urbanism şi Amenajarea Teritoriului din Primăria Turda, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, experți în construcții, membri ai Consiliului de Administrație al SC Turda Salina Durgău SA.


Firma de proiectare și constructorul centrului SPA au oferit detalii despre pașii făcuți de la ultima recepție, afirmând că deficiențele majore au fost remediate, inclusiv problema legată de umiditatea excesivă.

Ovidiu Mera a declarat că s-a dat un termen de 30 de zile în care trebuie obținute avizele de funcționare, constructorul va mai face unele retușuri.


Cel mai greu, în opinia sa, este obținerea avizului de la pompieri, procedura este mai stufoasă și necesită un timp mai îndelungat.

Obiectivul va fi destinat în primul rând turiştilor ce vor vizita Salina Turda şi care pot beneficia de un pachet complet cu cazare, transport, masă şi îngrijire medicală. Pentru acest lucru însă, trebuie finalizate și lucrările la Hotelul Potaissa, aflat deocamdată în șantier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter