Actualitate

Târgul de Imobiliare “Acasă de la A la Z” revine în februarie

Ediţia a 3-a a Târgului de Imobiliare, Construcţii şi Amenajări va avea loc, anul acesta, în weekendul 21 - 23 februarie în incinta Polus Center Cluj, între orele 10:00 – 22:00.

Ca şi până acum, clujenii vor fi întâmpinaţi cu oferte variate de locuinţe gata construite în ansambluri de apartamente cu 1, 2 sau 3 camere din zone diverse ale Clujului. Puteţi opta pentru o locuinţă într-o zonă ultracentrală la preţuri începând de la 1200 euro/mp sau o zonă periferică la preţuri semnificativ reduse.

De asemenea, pentru cei care doresc să construiască în regim propriu, vor fi expozanţi care pun la dispoziţia clujenilor casa completă.


“O singură firmă poate să: achiziţioneze terenul dorit, să construiască locuinţa conform specificaţiilor, să o finiseze şi mobilize şi să aranjeze spaţiul exterior. Practic clientul primeşte casa la cheie în decursul a câtorva luni sau, în funcţie de bugetul alocat” au declarat organizatorii.

Pentru partea de amenajare, expozanţii prezintă soluţii de încălzire neconvenţională, precum şeminee, pompe de căldură, încălzire în pardoseală sau panouri solare şi fotovoltaice.


“Ne îndreptăm atenţia spre mijloacele ecologice de încălzire, încercăm să aducem cât mai mulţi expozanţi care să ofere soluţii complete şi eco pentru clujenii care construiesc” au mai declarat organizatorii.

Ediţia a 3-a a Târgului “Acasă de la A la Z” are ca partener principal pe unul dintre cei mai importanţi retaileri de pe piaţa autohtonă a materialelor de construcţii şi finisaje: Compania Ambient, care oferă familiilor soluţia de încredere în proiectele de construcţie sau renovare”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter