Actualitate

22 de românce vor fi stewardese în Arabia Saudită. 7 dintre ele sunt CLUJENCE!

În urma selecției finale de însoțitori de bord, organizată la Cluj Napoca în data de 18 ianuarie 2014, reprezentanții companiei de aviație FLYNAS din Arabia Saudită au decis să angajeze 22 de candidate, deși inițial s-a discutat angajarea a doar 20 de tinere.

Dintre cele 81 de candidate care au participat la selecție, 30 au ajuns în proba finală. Majoritatea finalistelor au vârste cuprinse între 21 și 25 de ani şi provin din   Cluj, Hunedoara, Mureș, Galați,  Buzău, Constanța  si Municipiul București.

Toate cele 30 de candidate sunt absolvente de studii superioare, iar unele dintre acestea au absolvit școala de aviație de București.


"În total, dintre cele 81 de fete care au candidat pentru pentru posturile de însoţitoare de zbor, 25 au fost clujence. Şapte dintre cele 22 de fete selectate sunt clujence", a precizat pentru Monitorul de Cluj Steluţa Racolţa, General Manager al RSC Consulting, compania care s-a ocupat de recrutarea candidatelor.

Oficialii companiei arabe apreciază, respectă și au mare încredere în aptitudinile și competențele tinerelor românce. "Româncele sunt apreciate pentru că sunt frumoase, ştiu foarte bine limba engleză, sunt educate şi au o atitudine pro-activă", a mai adăgat Steluţa Racolţa.


Succesul evenimentului din 18 ianuarie 2013 se reflectă în decizia oficialilor companiei  FLYNAS de angajare a 22 de persoane. 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter