Actualitate

Scandaluri în barurile din Cluj, în week-end. Agenţii de pază au agresat două persoane

O altercaţie între mai mulţi tineri a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un bar din Haşdeu. În aceeaşi noapte, doi bărbaţi susţin că au fost agresaţi de agenţii de pază ai unui local.

Scandaluri in baruri Scandaluri in baruri

În 25 ianuarie, doi bărbaţi au sesizat Poliţia despre faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 7.00, în timp ce se aflau în incinta unui local public din municipiul Cluj-Napoca, au fost agresaţi fizic de către agenţii de pază. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că P.Cosmin, de 28 ani, din cauza unor neînţelegeri cu privire la modul de comportare în local, i-ar fi agresat fizic pe cei doi bărbaţi. "Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, poliţiştii clujeni continuă cercetările faţă de agentul de pază sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă", au declarat reprezentanţii  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Într-un alt scandal au fost implicaţi mai mulţi tineri. În 26 ianuarie, în jurul orei 05:20, Poliţia a fost sesizată despre faptul că, în incinta unui local public situat pe strada Haşdeu din Cluj-Napoca, a avut loc o altercaţie între mai mulţi tineri. Poliţiştii au constatat că doi tineri, în vârstă de 20, respectiv 24 ani, au intrat în bar şi au agresat alţi patru tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 37 ani.


"În urma altercaţiei, doi dintre cei implicaţi  au fost transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar ceilalţi patru, care prezentau leziuni uşoare la nivelul corpului, au fost conduşi la sediul secţiei pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Din primele verificări, s-a stabilit desemenea că nu au fost produse pagube materiale în incinta localului.
Poliţiştii  continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter