monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Accident în lanţ pe A2 cu aproximativ 20 de maşini implicate şi o persoană încarcerată

Aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit, sâmbătă, pe firul 2 al autostrăzii A2, între Constanţa şi Bucureşti, în accident o persoană fiind rănită şi rămânând încarcerată în maşină, echipaje ale ISU şi Ambulanţei intervenind la faţa locului.

Accident pe A2

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, plt. maj. Ovidiu Tătăranu, accidentul s-a produs pe autostrada A2, pe calea 2 a autostrăzii, între Constanţa şi Bucureşti, la kilometrul 60, în dreptul localităţii Lehliu Gară. Conform Mediafax, primele informaţii de la faţa locului arată că aproximativ 20 de autovehicule sunt implicate în acest accident în lanţ.

Într-una dintre maşinile implicate în accident o persoană a rămas încarcerată, însă este conştientă şi are un traumatism la un braţ, fiind posibil să fie vorba despre o fractură.

Acesta este al doilea accident produs, sâmbătă, pe autostrada A2, după ce, în cursul dimineţii, la kilometrul 71, două autovehicule s-au ciocnit, o femeie fiind rănită uşor. În urma accidentului, traficul de pe A2 a fost deviat timp de câteva zeci de minute, pentru efectuarea cercetărilor la locul accidentului.