Actualitate

Concertele folclorice de Ziua Unirii, de la Iaşi, anulate de accidentul aviatic din Apuseni

Primăria Iaşi a anunţat anularea concertului de muzică populară programat, vineri dimineaţă, înaintea manifestărilor oficiale de Ziua Unirii, ce vor avea loc în oraş, municipalitatea motivând că nu poate ignora tragedia din Munţii Apuseni.

Concertele folclorice de Ziua Unirii, de la Iaşi, anulate de accidentul aviatic din Apuseni Concertele folclorice de Ziua Unirii, de la Iaşi, anulate de accidentul aviatic din Apuseni

Concertul folcloric programat, vineri dimineaţă, începând cu ora 10.00, în Piaţa Unirii din Iaşi, înaintea manifestărilor oficiale dedicate Zilei Unirii, a fost anulat, a anunţat, joi seară, conducerea primăriei, într-un comunicat de presă.

"Am decis anularea concertului de muzică folclorică programat în Piaţa Unirii. Ziua de 24 Ianuarie rămâne o sărbătoare de suflet a ieşenilor şi a tuturor românilor, dar nu putem ignora drama care a zguduit întreaga ţară", a declarat primarul Gheorghe Nichita, conform Medafax.


Totodată, Primăria Iaşi face apel către participanţii la manifestările din Piaţa Unirii din Iaşi să aibă "un comportament adecvat unor asemenea situaţii deosebite".

Manifestările oficiale din Piaţa Unirii vor începe vineri, la ora 11.00, când oficialităţile prezente vor rosti discursuri, apoi vor depune coroane de flori la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Ultimele Stiri
abonare newsletter