Actualitate

GHINION MAXIM: Au atins schimbătorul de viteză în “focul iubirii” și au ajuns în Someș

Doi tineri care au oprit cu mașina într-o parcare din Gherla pentru o partidă de amor au staționat prea aproape de râu și, în focul pasiunii, au atins din greșeală schimbătorul de viteze și au ajuns cu tot cu mașină în apele Someșului.

Un autoturism VW Golf a ajuns în apele Somesului azi noapte, lângă municipiul Gherla. La volanul autoturismului se afla un tânăr din Bistriţa, iar pe locul din dreapta, o femeie, tot din Bistriţa. Şoferul a încercat o manevră de parcare cu spatele în parcarea unei benzinării care se afla închisă la ora aceea, dar nu a oprit la timp, şi a căzut în Somes. Din fericire, ambii au reuşit să iasă din maşină, fără să fie răniţi.

Cei care au ajuns la faţa locului imediat după producerea accidentului, spun că povestea ar fi cu totul alta. Cei doi tineri, se îndreptau spre Cluj Napoca, fiind iubiţi. La un moment dat, au oprit în parcarea benzinăriei “pentru a se iubi”, după cum declară un martor. Maşina a rămas cu motorul pornit, iar din greşeală, unul dintre cei doi a mişcat schimbătorul de viteză şi l-ar fi băgat în marşarier. Cum maşina era oprită la doar câţiva zeci de centimetri de malul Somesului, a luat-o la vale, scrie dejeanul.ro.

Etichete: gherla
Ultimele Stiri
abonare newsletter