Actualitate

Copilotul Răzvan Petrescu ar putea necesita noi operaţii

Copilotul Răzvan Petrescu, care are cele mai multe leziuni dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Munţii Apuseni, necesită noi operaţii, a declarat, miercuri, medicul Nataţia Hagău, şefa Secţiei ATI de la Spitalul Judeţean Cluj.

Dacă pilotul a decedat din cauza leziunilor lui, şi copilotul a fost alături şi a avut cele mai multe leziuni. Niciuna nu era vitală, din fericire, dar dacă ai fracturi de membru cu strivire a structurilor musculare, aceasta poate genera complicaţii. Are traumatism facial, toracic şi la ambele picioare', a spus medical, citat de Agerpres.


Aceasta a precizat că Răzvan Petrescu necesită o operaţie la nivelul nasului şi, în funcţie de cum va evolua starea sa de sănătate, pentru că i s-au făcut intervenţii la membrele inferioare, s-ar putea să necesite alte operaţii.

Natalia Hagău a mai spus că toţi cei patru pacienţi se află internaţi la ATI deşi trei dintre ei se simt mai bine, având în vedere că au suferit traumatisme multiple, iar acest lucru necesită o verificare multidisciplinară.

'Deci există leziuni multiple, de la leziuni faciale, probabil din cauza impactului cu scaunul din faţă au multe leziuni faciale, leziuni toracice, leziuni de membre. Şi leziunile toracice mai ales acolo unde sunt cu interesare costală şi pe stânga şi pe dreapta sunt însoţite de contuzii pulmonare care pot dezvolta complicaţii în timp', a mai spus medicul, care a adăugat că dacă în imaginile televizate se vedea că victimele mergeau pe picioarele lor, asta nu înseamnă că nu au leziuni

Ultimele Stiri
abonare newsletter