Actualitate

Recipiente pline cu marijuana găsite acasă la Justin Bieber

La percheziția efectuată de poliție marțea trecută la domiciliul lui Justin Bieber s-au găsit „recipiente” pline cu marijuana. Percheziția s-a făcut în contextul unui conflict între vecini.

Cântărețul a fost reclamat că a aruncat cu ouă în ușa casei vecine, iar autoritățile au găsit droguri în cursul percheziției. Dacă poliția a informat că drogul ecstasy găsit la Bieber nu îi aparținea, nu același lucru se poate spune despre canabisul găsit în cantități mari acasă la vedetă scrie TMZ, preluat de Agerpres.

Anchetatorii nu au anunțat încă dacă au găsit probe împotriva lui Justin Bieber în cazul de vandalism, dar au fost surprinși de cantitatea de droguri descoperită la cântăreț. Potrivit TMZ, șeriful din Los Angeles a descoperit dovezi ale folosirii drogurilor, printre care 'două recipiente mari de prăjituri pline cu marijuana'. Site-ul american precizează că au mai fost găsite patru-cinci cutii goale de codeină, precum și trei tuburi de prizat. Poliția nu a precizat deocamdată cui îi aparțineau obiectele.


Marțea trecută, cu ocazia percheziției, rapperul Lil Za, prieten al lui Bieber, a fost arestat acasă la cântărețul canadian, cu ecstasy și Xanax. Ulterior a fost eliberat, iar Justin Bieber i-a permis să rămână la el cât dorește.

Conform site-ului menționat, Bieber ar fi dependent de 'sizzurp', un amestec de codeină și prometazină, care se ia cu Sprite și o bomboană Jolly Rancher. Apropiații l-ar fi sfătuit să meargă la o cură de dezintoxicare.


Cântărețul ar fi amenajat un 'fumoar', unde să fumeze marijuana cu prietenii. Când a venit marți poliția, unii din prietenii săi au alergat la toaletă să arunce anumite substanțe. Polițiștii nu au confiscat drogurile fiindcă veniseră pentru altceva. Căutau dovezi video — camere de supraveghere — care puteau demonstra implicarea lui Bieber în actul de vandalism comis împotriva casei vecinilor. Confiscarea drogurilor găsite la domiciliul său ar fi fost imposibilă din punct de vedere legal pentru că acest lucru nu era trecut în mandat, încheie TMZ.

abonare newsletter