Actualitate

Victoria Beckham îşi va deschide primul magazin de îmbrăcăminte

Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls, care, în ultimii ani, şi-a construit o carieră ca designer de modă, a confirmat deschiderea primului ei magazin londonez, pe Dover Street, eveniment ce va avea loc la toamnă.

"Cred că acum este momentul, deoarece îmi cunosc clienţii. Va fi prima oară când oamenii vor putea să vadă brandul prin ochii mei (...). Există galerii grozave în zonă. Dover Street Market este situată chiar vizavi, ceea ce nu e rău deloc", a declarat Victoria Beckham pentru site-ul WWD, potrivit femalefirst.co.uk.

Magazinul va ocupa o clădire de trei etaje, pe strada Dover 36, şi va avea o suprafaţă de peste 2.000 de metri pătraţi. De renovarea clădirii se va ocupa arhitecta Farshid Moussavi, care a lucrat la proiectarea parcului olimpic de la Londra, pentru Jocurile Olimpice din 2012.


"Farshid este o femeie care adoră moda. Are o privire conceptuală care îmi place. Vrem să realizăm ceva diferit, fără să fie foarte complicat", a spus Victoria Beckham, scrie Mediafax.

Fosta "Posh" a dezvăluit că în magazin vor fi disponibile spre vânzare toate colecţiile sale, de blugi, accesorii şi ochelari.


Totodată, designerul britanic a afirmat că intenţionează să îşi extindă afacerile şi la New York, unde a deschis deja un nou birou.

"Îmi iau afacerea în serios (...) Pentru a ajunge la următorul nivel, am nevoie de o echipă la faţa locului, care să trăiască şi să respire tot ce se întâmplă în America", a adăugat Victoria Beckham.

Ultimele Stiri
abonare newsletter