Actualitate

Julie Gayet dă în judecată revista Closer, după dezvăluirile privind presupusa relaţie cu președintele Franței

Julie Gayet, actriţa care ar avea o relaţie cu preşedintele Franţei, Francois Hollande, a intentat o acţiune judiciară împotriva filialei franceze a revistei Closer, după dezvăluirile despre relaţia cu şeful statului.

Julie Gayet Julie Gayet

Actriţa de comedie a cerut revistei Closer să retragă de pe site materialele publicistice despre presupusa relaţie pe care ea ar avea-o cu preşedintele François Hollande, relatează presa franceză şi belgiană.

Plângerea se referă la încălcarea dreptului la viaţa privată, în contextul în care revista mondenă Closer a publicat o serie de imagini cu Julie Gayet alături de François Hollande, scriind şapte pagini despre relaţia acestora, scrie Mediafax.


François Hollande a declarat că nu va da în judecată revista Closer, însă s-a declarat "foarte indignat" din cauza dezvăluirilor publicaţiei de tip tabloid.

Revista Closer a dezvăluit că François Hollande, în vârstă de 59 de ani, are o relaţie amoroasă cu actriţa Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani. Hollande a evitat, în cursul conferinţei de presă organizate marţi la Paris, să comenteze informaţiile despre relaţia amoroasă pe care ar avea-o cu actriţa Julie Gayet; de asemenea, el nu a precizat dacă mai are o relaţie cu Valérie Trierweiler, partenera sa declarată.


Partenera declarată a lui Hollande, Valérie Trierweiler, rămâne spitalizată pe termen nedeterminat, a anunţat Biroul acesteia, citat de ziarul Le Monde. "Medicii consideră că are nevoie de mai multă odihnă şi va rămâne spitalizată. Medicii vor stabili când va putea fi externată", a explicat un apropiat al Primei Doamne a Franţei de la Palatul Elysée. "Are nevoie să se recupereze după şocul suferit. Are nevoie de linişte", precizează sursa citată. Revista Ici Paris a dezvăluit că Valérie Trierweiler a luat, după cearta cu preşedintele Franţei, în care acesta i-ar fi recunoscut relaţia cu Gayet, un anxiolitic puternic din clasa benzodiazepinelor, indicat pentru tulburări nevrotice şi anxietate, iar agenţii de securitate au decis transportarea la spital.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter