Actualitate

GALERIE FOTO: Cum e să-ţi bei cafeaua cu preşedintele Obama?

Un reporter al ziarului The Atlantic a avut norocul să se afle într-o cafenea, exact în momentul în care preşedintele american Barack Obama a intrat şi el pentru o discuţie informală cu un grup de tineri.

Tânărul a povestit întâlnirea sa cu preşedintele Americii şi i-a făcut şi câteva fotografii cu telefonul mobil. Chiar dacă n-a avut ocazia să schimbe două vorbe cu Barack Obama, bucurându-se doar o strângere de mână din partea preşedintelui, reporterul a tras însă cu urechea la discuţiile pe care Obama le-a avut cu un grup de tineri din cafenea.

Reporterul The Atlantic a povestit că deşi discuţia cu tinerii începuse, preşedintele a fost fermecat de un bebeluş pe care l-a văzut în cafenea şi căruia nu i-a putut rezista. Aşa că, l-a luat în braţe şi s-a jucat cu el preţ de câteva minute. Apoi, Obama a povestit cu tinerii care îl aşteptau despre sistemul de sănătate şi despre experienţele lor, iar în final despre alt gen de subiecte precum: Beyonce, telefoanele mobile şi social media sau serialul pe care Prima Doamnă a Americii îl urmăreşte.

Etichete: cafenea barack obama
Ultimele Stiri
abonare newsletter