Actualitate

Echipa de actori a teatrului turdean pregătește o nouă premieră

Teatrul Municipal Turda pregătește premiera spectacolului Prah, de Spiró György, în regia lui Daniel Vulcu. Evenimentul va avea loc în data de 8 februarie 2014, orele 19, în Sala Mare de spectacole.

Echipa de actori a teatrului turdean pregătește o nouă premieră Echipa de actori a teatrului turdean pregătește o nouă premieră

Traducerea și adaptarea este asigurată de Zeno Fodor, regia de Daniel Vulcu și scenografia de Oana Cernea. Din distribuție fac parte: Narcisa Pintea și Cătălin Herlo.

Următoarea reprezentație a spectacolului va avea loc în 9 februarie 2014, începând cu orele 19, informează site-ul instituției teatrale.


Cele două personaje ale lui Spiró György- doi soți de vârsta a doua, de condiție modestă- se confruntă cu o situație neasteptată -câștigarea unei sume imense la loto- fapt ce atrage după sine confruntarea cu o serie de temeri și frustrări ale personajelor.

“Prah” e despre neputința de a lua o decizie într-o societate în care scepticismul e înlocuit, pe nesimițite, de paranoia. “Prah”, într-un sens mai larg, e despre alegeri și despre frica de a asumare a prezentului.


 

 

abonare newsletter