Actualitate

Partenera lui Hollande, internată în spital după dezvăluirile despre relaţia acestuia

Jurnalista Valérie Trierweiler, partenera declarată a preşedintelui Franţei, a fost spitalizată "pentru odihnă şi efectuarea unor analize medicale", fiind abătută după dezvăluirile despre relaţia pe care Francois Hollande ar avea-o cu o actriţă, scrie ziarul Le Parisien.

Potrivit ziarului Le Parisien, Valérie Trierweiler era foarte abătută şi marcată după dezvăluirile despre relaţia pe care preşedintele François Hollande ar avea-o cu actriţa Julie Gayet. Valerie a fost internată într-un spital din Paris de joi seara, scrie Mediafax.

Biroul lui Valérie Trierweiler a confirmat că aceasta a fost internată vineri, după dezvăluirile revistei Closer, "pentru odihnă şi efectuarea unor analize medicale".


Valérie Trierweiler, în vârstă de 48 de ani, ar urma să fie externată luni.

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, este supus presiunilor pentru clarificarea situaţiei personale, după dezvăluirile privind relaţia cu actriţa Julie Gayet, şeful statului urmând să facă marţi un anunţ important.


Revista Closer a dezvăluit că François Hollande, în vârstă de 59 de ani, are o relaţie amoroasă cu actriţa Julie Gayet, în vârstă de 41 de ani. Preşedintele Francois Hollande a sugerat că ar putea da în judecată publicaţia pentru încălcarea vieţii private, dar nu a negat informaţiile despre relaţia cu Julie Gayet.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter