Actualitate

Planul de ULTIMĂ ORĂ despre personajul lui Paul Walker din „Fast and Furious”

Personajul Brian O’Conner din seria „Fast and Furious” nu va dispărea, potrivit unor surse din echipa de producţie a filmului.

Accidentul teribil în urma căruia Paul Walker şi-a pierdut viaţa, în 30 noiembrie 2013, nu înseamnă şi finalul seriei de succes „Fast and Furious”. Nu înseamnă nici măcar dispariţia lui Paul Walker din film, anunţă surse din echipa de producţie a filmului pentru Hollywood Reporter. Potrivit sport.ro, Universal a anunţat că filmările vor fi reluate în cel mai scurt timp. Personajul lui Walker, Brian O'Conner, nu va muri în film, dezvăluie sursa citată. Ultimul plan al creatorilor filmului este să-l „retragă” pe O'Conner într-un mod care să emoţioneze milioanele de fani „Fast and Furious”.

Walker va fi în continuare implicat în scene importante din producţie. Actorul a participat la jumătate din filmări, astfel că regizorul James Wan şi scenariştii Chris Morgan şi Jeffrey Kirschenbaum, caută acum o soluţie pentru a face seria să meargă mai departe, onorându-i în acelaşi timp memoria lui Paul  Walker. Conform sursei citate, schimbările vor presupune o schimbare radicală a script-ului iniţial, însă amânarea cu 8 luni a lansării, programată acum pentru 10 aprilie 2015, e de aşteptat să ofere suficient timp pentru ca ideile să poata fi transformate într-o realitate cât mai aproape de dorinţa echipei de filmare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter