Actualitate

Plic cu 10.000 de euro, uitat în Aeroportul din Timişoara

Un plic în care se aflau 10.000 de euro şi documente a fost găsit, joi, pe un bancomat de la Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, ulterior fiind identificat bărbatul care îl uitase acolo şi care este preşedintele unei federaţii sportive.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara, Claudia Jude, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că un angajat al aeroportului a observat pe un bancomat un plic de dimensiuni mari.

El a alertat imediat forţele de securitate, iar în urma verificărilor s-a constatat că în plic se aflau suma de 10.000 de euro şi mai multe acte.


"Plicul a fost găsit în zona publică, pe un bancomat. A fost uitat de o persoană, de un bărbat mai exact. La cercetările ulterioare a fost identificată persoana şi pot să vă spun că este preşedintele unei federaţii sportive", a declarat Claudia Jude.

Conform sursei citate, bărbatul a fost identificat rapid, cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere din aeroport.


"I-au fost înapoiaţi banii şi documentele. Era plăcut surprins. Când l-au găsit angajaţii aeroportului, proprietarul plicului cu bani şi acte se afla la bar şi a declarat că nu şi-a dat seama ca uitase plicul pe bancomat", a spus Claudia Jude.

Bărbatul care şi-a uitat plicul cu bani şi documente doreşte să îşi păstreze anonimatul, potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Timişoara.


 

Etichete: pierdere bani euro
Ultimele Stiri
abonare newsletter