Actualitate

ACCIDENT în Căpuşu Mare: Directorul Casei Municipale de Cultură din Cluj a plonjat cu maşina în râu

Un accident rutier a avut loc astăzi la ora 11.49 în localitatea Căpuşu Mare din judeţul Cluj.

Sursa foto: someseanul.ro Sursa foto: someseanul.ro

Un autoturism a plonjat în albia unui râu din localitatea Căpuşu Mare. "Un autoturism care circula din direcţia Cluj-Napoca spre Huedin a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă a sensului de mers şi a ajuns în albia unui râu. În autoturismn se aflau trei persoane, care nu au solicitat îngrijiri medicale însă au fost transportate la UPU Cluj pentru investigaţii. Încă se fac verificări pentru stabilirea cauzei accidentului", a declarat Adriana Vornicu, reprezentant IPJ Cluj.

Potrivit portalului de ştiri someseanul.ro, în accident a fost implicat soţul cântăreţei de muzică populară Sava Negrean Brudaşcu, Dan Brudaşcu. El a fost deputat PRM în perioada 2000-2004, cadru universitar şi în prezent este director al Casei municipale de cultură Cluj-Napoca.


Maşina poliţiei care mergea la accident, implicată într-un alt accident

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei clujene, o autospecială a poliţiei care se întrepta spre locul accidentului a fost implicată într-un accident rutier minor.

"Un conducător auto care se îndrepta spre localitatea Căpuşu Mare nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a acroşat autospeciala de poliţie care se afla în misiune, cu semnalele luminoase şi acustice pornite. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale", a declarat Vornicu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter