Actualitate

Samsung Galaxy S5 cu securitate bazată pe scanarea irisului? Află cand va fi lansat!

Samsung Electronics va lansa până în luna aprilie noul vârf de gamă Galaxy S5, care ar putea fi echipat cu o tehnologie de scanare a irisului utilizatorului, după ce Apple a introdus senzorul de amprentă digitală la modelul iPhone 5s.

Galaxy S5 va fi însoţit de un nou accesoriu wireless care reprezintă "o evoluţie" a ceasului inteligent Galaxy Gear, a declarat pentru Bloomberg Lee Young Hee, vicepreşedinte executiv al diviziei mobile a Samsung, transmite Bloomberg, preluat de Mediafax.

Cele două produse vor fi lansate simultan, iar compania va creşte totodată investiţiile în marketing pentru tablete.


"Am anunţat noul smartphone vârf de gamă în prima jumătate a fiecărui an, în perioada lunilor martie şi aprilie, şi continuăm să avem în vedere o lansare în această perioadă. Atunci când vom prezenta modelul S5, vă puteţi aştepta la un succesor pentru Galaxy Gear cu funcţii mai avansate, iar designul în prezent prea voluminos va fi îmbunătăţit", a declarat Lee.

Lee a adăugat că Samsung pregăteşte încă un accesoriu digital de purtat pentru acest an , fără a oferi alte detalii. Compania a înregistrat recent în Coreea de Sud un brevet pentru o pereche de ochelari care afişează informaţii preluate de la un smartphone şi permite utilizatorului să preia apeluri telefonice.


Vânzările actualului vârf de gamă Galaxy S4 au încetinit după ce Apple a lansat, în luna septembrie, modelele iPhone 5s şi 5c. IPhone 5s este echipat cu un senzor care scanează amprenta utilizatorului, înlocuind parolele sau alte metode tradiţionale de securitate.

Astfel, Samsung ar putea să livreze modelul S5 cu tehnologie de securitate bazată pe scanarea irisului, a afirmat Lee.


Samsung este cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel global, cu aproximativ o treime din piaţă.

Etichete: samsung smartphone
Ultimele Stiri
abonare newsletter