Actualitate

UPDATE: 6 zboruri amânate și 4 anulate de pe aeroportul clujean din cauza ceții

6 curse au fost amânate și 4 zboruri au fost anulate de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din cauza ceții.

UPDATE 13.35:  6 zboruri amânate și 4 anulate de pe aeroportul clujean

Mai multe curse de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu a fost amânate iar unele au fost chiar anulate din cauza condițiilor meteo. În total 6 curse au fost amânate și 4 zboruri au fost anulate.

Astfel, zborurile ce trebuiau să ajungă pe aeroportul clujean dinspre  Madrid, Beauvais și Bucureși au fost amânate iar două zboruri, ambele cu destinația Viena, au fost anulate din cauza ceții.


Probleme au apărut și la zborurile care trebuiau să decoleze de pe Aeroportul avram Iancu. Cursele cu destinația Dormund, Bergamo și București au fost amânate iar zborurile spre Munich și spre Otopeni (București) au fost anulate.

Întârzieri de zboruri pe aeroportul clujean

Sunt afectate zboruri spre destinaţii precum Bucureşti, Paris, Madrid sau Viena.


Astfel, au întârzieri două curse Tarom care ar fi trebuit să aterizeze la Cluj-Napoca la orele 8.40, respectiv 9.05, aeronava companiei Wizz Air spre Beauvais, care trebuia să plece la ora 6.00 şi se estimează că va pleca la ora 9.50, cursa Tarom spre Viena, care trebuia să decoleze la ora 9.05 şi cursa Tarom spre Bucureşti care trebuia să plece la ora 9.30.

Capitala şi aproape toate judeţele ţării sunt sub avertizare cod galben de ceaţă, miercuri dimineaţă.


Şi cu o zi în urmă zece curse aeriene care ar fi trebuit să decoleze sau să aterizeze pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj au fost afectate din cauza ceţii, multe dintre ele fiind anulate.

abonare newsletter