Actualitate

Crăciun cu pumni şi palme, la Cluj

Poliţiştii clujeni au fost solcitaţi la trei incidente violente care au avut loc zilele acestea în municipiul Cluj-Napoca.

Primul dintre acestea a avut loc chiar în ziua de Crăciun, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj. Astfel, în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul  Secţiei 1 Poliţie “au identificat în Piața Unirii din  municipiul Cluj-Napoca două grupuri de tineri, aflaţi toţi în stare de ebrietate, care s-au agresat reciproc în incinta unui local public, fără să producă distrugeri în interior. Patru tineri au necesitat îngrijiri medicale, fiind trasportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca. Cercetările vor fi continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, se arată în comunicat.  

De asemenea, în 26 decembrie “un bărbat de 45 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a sesizat la sediul Secției 6 Poliție faptul că, în data de  26.12.2013, în jurul orei 01:00,  fiul său de 17 ani, în timp ce se afla cu un grup de colegi la colindat în curtea unui imobil de pe str. Meteor, în urma unei neînțelegeri, a fost lovit cu pumnul în față de către un alt tânăr de 17 ani, din municipiul Cluj-Napoca. Partea vătămată s-a prezentat la UPU din cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiindu-i pusă viața în pericol”.


Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  „lovire sau alte violențe”.

Nici a treia zi de Crăciun nu a început bine, un alt bărbat fiind cercetat de polițiști pentru lovire sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice


“În 27.12.2013, ora 04:00, un bărbat de 23 ani, din municipiul Cluj-Napoca, a sesizat prin plângere Secţia 1 Poliţie Rurală Aghireșu  despre faptul că, în 27.12.2013, ora 03:30, un bărbat de 29 ani, din comuna Aghireșu, județul Cluj, l-a agresat fizic în interiorul unui local public, aplicându-i două lovituri cu pumnii în zona capului. Partea vătămată nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violențe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se mai arată în comunicatul de presă al IPJ Cluj.

Etichete: craciun ipj cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter