Actualitate

PDL: Consilierii locali ai PNL Cluj-Napoca suferă de pierderi grave de memorie!

Grupul consilierilor locali ai PDL Cluj-Napoca sunt de părere că grupul consilierilor locali ai PNL Cluj nu au capacitatea de a înțelege cu adevărat principalele probleme ale clujenilor și de a urmări dezbaterile din plenul ședințelor locale și că singura lor menire este de a denigra și de a desființa toate realizările municipalității.

Grupul PDL-iștilor clujeni explică printr-un comunicat faptul că RATUC, în prezent Compania de Transport Public Cluj - Napoca S.A.. nu a depus nicio ofertă pentru vreun traseu de pe raza judeţului, pentru că nu avea nici o obligație în acest sens, deoarece aceste trasee urmau să fie acordate prin încredințare directă așa cum reise din legile în vigoare.

“Singura condiție pe care RATUC trebuia să o îndeplinească era transformarea în Compania de Transport Public Cluj - Napoca S.A., până în data de 1 ianuarie 2014, lucru realizat în data de 18 decembrie 2013. A doua condiție, ținea strict de competența Consiliului Județean și anume aceea de a scoate de la licitație toate traseelor de pe raza comunelor care fac parte din respectiva asociație, lucru refuzat de președintele Consiliul Județean, Horea Uioreanu. Deși, Asociația Metropolitană de Transport Public Cluj a solicitat, încă din luna august  prin adresa cu nr. 278090/22.08.2013 (28.08.2013 la CJ), completată cu clarificările solicitate prin adresa nr. 320121/303/07.10.2013 (înregistrată la Consiliul Judeţean cu nr. 1736/10.10.2013), eliminarea (tuturor) traseelor  de pe raza comunelor implicate, președintele Consiliul Județean a ignorat toate aceste solicitări”, se arată în comunicat.


Ei mai spun că “singurul vinovat este președintele Consiliul Județean Horea Uioreanu care nu a ținut cont de repetatele solicitări ale Asociației, de cadrul legal și a dorit să își impună și să își susțină în mod ilegal firmele de casă. Lui ar trebui să îi solicitați demisia”, încheie grupul consilierilor locali PDL.

 

abonare newsletter