Actualitate

Trei șoferi beți, prinși la volan în weekend

Polițiștii clujeni au prins în acest sfârșit de săptămână trei șoferi care conduceau prin județ, deși consumaseră înainte băuturi alcoolice.

Trei șoferi beți, prinși la volan în weekend Trei șoferi beți, prinși la volan în weekend

Vineri, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat un bărbat de 59 ani în timp ce conducea un autovehicul pe strada Înfrăţirii din Dej, judeţul Cluj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, un bărbat de 44 ani conducea un autoturism pe DJ107L, pe raza comunei Tureni, judeţul Cluj, în afara localităţii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Duminică noaptea, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Dej au depistat un tânăr de 18 ani în timp ce conducea un autovehicul pe strada George Coşbuc din municipiul Dej, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter